Поиск

среда, 11 октября 2017 г.

Відбулось засідання ради Міського учнівського парламенту


11.10.2017 року – відбулось засідання ради Міського учнівського парламенту.
На засіданні були присутні голови комісій: з питань екології та здорового спсобу життя; комісія з питань освіти та науки; комісія з питань ЗМІ (зв’язків з громадскістю).

   На засіданні члени комісій розгялнули питанння щодо реалізації проектів «Лідер за обміном», «Тиждень реального спілкування» та «Секрети успішності людини» (Успішні люди Херсону для членів МУП). Розглянули положення про організацію та проведення квесту «Юний репортер».

  Рада МУП вирішила:

Доручити розробку положення на реалізацію проекту «Лідер за обміном» та проведення зазначеного конкурсу голові Міського учнівського парламенту, Бабаян Е. Розробку положення та проведення реалізації проекту «Тиждень реального спілкування» доручити члену комісії з питань ЗМІ, Халаімовій А, та члену комісії з питань освіти, Адамов Д. Реалізацію проекту «Секрети успішності людини» доручити І застпунику голови МУП, Беліцкій Д. Затвердити положення про організацію та проведення квесту «Юний репортер» назначити відповідальним з проведення данного заходу комісію з питань ЗМІ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий